joi, 21 martie 2013

Te iubesc, femeie!

Nu stiu ce zic alti barbati, dar un lucru e sigur - Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place. Nu ma refer aici la frumusetea aceea fada si lipsita de orice...materie mai mult sau mai putin cenusie. Ma refer la tot pachetul.
De aceea m-am indragostit eu iremediabil de sotia mea, Da Vinci de Monalisa (dar a pastrat-o doar pentru el) si Adam de Eva - pentru ca era femeie si orice femeie care este constienta de farmecul ei si...farmeca.

Se spune ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei.Cu toate acestea nici una, niciodata nu a castigat titlul de Miss Univers. Va spun si de ce, pentru ca o femeie cu farmec este o femeie frumoasa in modestia ei - care face lucruri marete fara a iesi in evidenta prea mult, care te invata lucruri prin simple gesturi sau simple afirmatii.

Femei cu farmec gasim la noi o multime. Avem actrite (vezi Maia Morgenstern), avem creatoare de moda (vezi Doina Levintza), avem chiar si regine (vezi Regina Maria). Singurul lucru care ne lipseste este faptul ca ne place noua sa ne tinem ochii inchisi si nu le vedem tot timpul. Noroc cu strategia gasita de echipa Farmec si proiectul de promovare a farmecului natural feminin, altfel romancele noastre speciale ar fi ramas doar foi in cartile de isotire sau stele pe caldaramul vreunui bulevard. Nu, nu bulevard de la noi, ci din strainatate.

Femeia cu farmec natural care m-a cucerit pe mine imi este acum alaturi. Si stie, ca o femeie adevarata mai are o calitate importanta: stie cand sa isi tina barbatul aproape si stie cand sa il lase liber.

Articol scris pentru Spring Superblog 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu