luni, 4 martie 2013

Romanca mea frumoasa!



O vezi primavara, cand apare cu pielea alba si parul in vant mirosind a iarba si flori de camp. In fiecare an, in aceeasi perioada, trupul mladios contureaza aerul din jur, cu mersul sigur si capul ridicat. Trece printre oameni si cladiri indreptandu-se catre un loc anume. Poate fi ea, poate fi alta, nu conteaza. Poti fi chiar tu, cea care citeste acum cuvintele insiruite in graba.
Poate fi oricare din femeile de care noi barbatii ne indragostim iremediabil dupa o privire sau un zambet. Ne vezi trezindu-ne dimineata siguri de noi si pregatiti sa infruntam lumea. Apoi veniti voi, femei care emana personalitate prin toti porii, si ne dati lumea peste cap. Voi ati vazut ca primavara sunteti mai frumoase ca oricand? Voi ati vazut ca dimineata cand va treziti proaspete si nemachiate, spalate cu apa rece, sunteti numai bune de pus langa icoane?
Farmecul vostru natural trece dincolo de orice artificiu mai mare sau mai mic pe care il folositi pentru a ne cuceri. O femeie care se ingrijeste natural, pe care o vezi citind atenta eticheta vreunui produs cu argan, aloe vera sau galbenele este mai sexy si mai feminina decat o femeie care este nevoita sa apeleze la un decolteu adanc pentru ca nu are alte arme.
Ne place sa vedem femei care isi poarta atitudinea cu mandrie, ne place sa vedem femei cu personalitate care nu se sfiesc sa si-o asume, ne place sa vedem femei inteligente si pline de farmec. Ne place sa ne lasam vrajiti de voi. Ne place sa va vedem seara cum intindeti creme din gama Farmec natural, cu grija si constiincios pe fiecare bucatica de piele pentru ca dupa aceea sa ne desfatati cu parfumurile voastre naturale.
O fi Giulia ambasador gama Farmec natural, dar fiecare dintre voi este ambasadoarea frumusetii feminine fara sa va dati neaparat seama de asta.
Stiti de ce romancele sunt considerate unele dintre cele mai frumoase? Tocmai pentru ca mostenim o avere straveche a pamantului acestuia pe care un brand romanesc cum este Farmec vi-l pune la dispozitie. Frumusetea pamantului si a naturii si farmecul vostru natural. Cum pot ele sa fie diferite?
Indragostiti-va de viata si ajutati-ne sa ne indragostim de voi!

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu